Henric Bremer - Startsidan

På G…

onsdag 03 mars, 2010

Nu är det dags att ta tag i nästa bok. Jag kände att det var dags för en kriminalroman efter att ha läst om vampyrer och killar som bär en pehå på snoppen.

Fick tips av Ingrid att läsa Åsa Larssons Till dess din vrede upphör. Verkar riktigt bra efter cirka 100 lästa sidor. Tyvärr pratar de döda i boken, precis samma berättargrepp som Mons Kallentoft använder i sina kriminalromaner om Malin Fors. Ett hemskt berättargrepp om du frågar mig… larvigt och onödigt. Det gör att man bara vill bläddra förbi de sidorna. Men men, boken verkar jäkligt bra förutom detta.

Återkommer med mera info…

Just det, passar även på att samtidigt läsa Jessica Anderssons självbiografi När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var. Ganska många upprepningar såhär i början av boken, men den är lättläst och skapligt intressant.

4 svar till “På G…”

 1. ingrid

  Hej!
  Håller inte med dig!
  Det är bra att hon pratar fast hon är död tycker jag, det ger en annan stämning.
  Kan upplevas som töntigt men i detta fall ger det mer spänning. ‘puss på dig

 2. henke

  Smaken är som baken 🙂

  Då tycker jag att du ska testa att läsa Mons Kallentofts böcker… same same.

  Puss

 3. Mjölbybo

  Tja.

  Tackar för en trevlig blogg. Har en fråga bara. Here goes.
  Anledning till att du läser Jessica Anderssons bok?

  Tacksam för ett ärligt svar.

  Ha det gott!

  //13 nästa helg

 4. henke

  Bugar och bockar.

  Svar på din fråga: Varför är det så konstigt att jag läser den? Hehe. Nej så här ligger det till… Ingrid fick boken av sin mormor och då jag var ”mellan” två böcker tänkte jag att det kunde vara intressant att se vad Jessica hade att berätta. Tyvärr verkar den inte vara så bra, men där har du svaret på frågan i alla fall.

Skriv kommentar

*