Henric Bremer - Startsidan

Ryanair

onsdag 26 maj, 2010

Jag fann det här blogginlägget på SvD tämligen intressant. Dock är det inte själva inlägget som roar mig utan alla de kommentarer som skrivits till den. Inlägget handlar om att Ryanair nu blivit ännu mer snikna (men är det så konstigt? Något måste de ju tjäna pengar på) och lanserar nu en väska tillsammans med Samsonite som ska vara anpassad för att stämma med deras kriterier för handbagage. En tusenlapp kostar väskan vilket självklart är ett hutlöst överpris.

Det går inte att undvika att reflektera över hur folk tänker när de flyger… hur svårt är det att packa en väska med sitt handbagage? När jag senast flög kom det ett par som skulle ha med sig två fulla IKEA-kassar (du vet de där blå som man använder som tvättkorg) som handbagage och de blev väldigt irriterade när de blev tvungna att checka in dem.

Sedan borde det ju inte vara fullt så svårt att endast packa 10 kilo… ett tips är att om väskan börjar bukta ut för mycket så har du antagligen packat för mycket.

Men som sagt, läs kommentarerna, de är väldigt underhållande! Folk är såå arga…

Personligen gillar jag Ryanair och har inte stött på några större problem när jag rest med dem. Varför klaga när vi äntligen har dessa billiga flygbolag som konkurrerar med jättarna?

Go Ryan!

Skriv kommentar

*