Henric Bremer - Startsidan

Hål(ligång) i världen

tisdag 01 juni, 2010

Svenska stormar, släng er i väggen. Ni har lite att lära om man jämför med detta. Helt otroligt! Hur sjutton kan det bli så… i klippet säger de att detta kan uppstå när det blir förändringar i grundvattnet… ?! Känns som om ganska mycket grundvatten måste dra sig undan om det ska bildas ett hål som är 30 meter i diameter och 60 meter djupt. Ett helt hus ramlade ner i hålet, sanslöst.

Till mitt stora förtret sades det ingenting vad som fanns där nere i hålet. Man ser ju bara att det blir svart där nere. Är det bara jag som undrar detta? Vad kan finnas? Grottor? En gammal, bortglömd stad? Dinosaurier? Små, små troll som äter rötter? Vampyrer? Å, jag kan komma på en massa spännande saker!

Självklart, mitt raljerande över detta är egentligen ganska hemskt eftersom det dog minst 150 personer i stormen. Samtidigt, i en annan del av världen, har det begåtts ett hemskt brott som lett till att minst 10 civila har skjutits ihjäl (ja, självklart pratar jag om den israeliska militärens anfall på båtarna som var på väg till Gaza). Förhoppningsvis kan detta leda till att Israel tvingas lätta på blockaden som sträcker sig runt Gaza.

Så, en blandning av både sött och surt i detta inlägg.

Skriv kommentar

*