Henric Bremer - Startsidan

Nu jäklar…

onsdag 18 augusti, 2010

Efter den bejublade succén ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” kommer nu uppföljaren ”Sjuttionioåringen som rymde från permissionen och försvann”.

Jo det är sant, jag har bildbevis (från www.aftonbladet.se, 2010-08-18, 22:05):

Men allvarligt talat, hur kommenterar man en sådan artikel utan att vara ironisk? Det dyker upp flera frågor i huvudet när jag läser texten i och kring rubrikerna.

 1. Sveriges farligaste pedofil: Är eller har varit? Har svårt att tro att han fortfarande skulle vara det… dessutom kan han ju inte ha varit så värst farlig under den tid han suttit i fängelse.
 2. ”Vi binder ju inte fast patienterna”: Nej, men ni går väl inte runt i ögonbindel?
 3. Om han hade en fri permission förstår jag att sådant här kan ske, då finns det ju ingen ordentlig övervakning, men om gubben skulle varit under uppsyn är det ganska skandalöst.
 4. Är det Stens riktiga hår som visas på bilden eller bär han tupé?
 5. Vart skulle han resa då han greps på tåget?

Många frågor, få svar…

Usch… det finns redan alldeles för många pedofiler som härjar i vårt land och jag vill inte att fler ska komma ut i samhället.

2 svar till “Nu jäklar…”

 1. Eddie

  Men Henke, är du inte lite trångsynt nu? Pedofilerna gör inte fel i att vara pedofiler. De kan ju inte rå för sin sexuella läggning. Däremot att begå övergrepp av något slag är ju fel. Själv tycker jag att serie-våldtäcktsmän och folk som förgripit sig på barn blivit dömda och sedan fått en pedofil-diagnos borde kastreras på kemisk väg. Men om man tänker efter lite på pedofilers situation i dagens samhälle kan det verkligen liknas med homosexuellas för några årtionden sedan.

 2. henke

  Som jag skrev i början av inlägget är mitt syfte att vara ironisk. Och när jag säger att jag inte vill att ”fler ska komma ut i samhället” menar jag självklart att jag inte vill att det ska begås fler övergrepp och mer utnyttjande av barn.

  Att kastrera på kemisk väg kan ju vara en lösning… tyvärr finns det fler sätt att skada barn på, sedan kan ju även risken vara stor att personer med en pedofil-diagnos (trots att de kastrerats på kemisk väg) fortfarande sprider material och även förmedlar kontakter med barn till andra som lider av pedofili.

  Kanske det finns andra sätt att hjälpa personer med en sådan diagnos, som ger bättre resultat?

  Tänker du på att homosexualitet sågs som ett brott förr? Om du gör det tycker jag inte att man kan likna dessa två med varandra. Utveckla gärna ditt resonemang här.

Skriv kommentar

*