Henric Bremer - Startsidan

Spårvagnar, what?

fredag 27 augusti, 2010

Visst är det roligt när barn har ett intresse, men ibland undrar jag hur det uppstod. Frimärken köper jag, hästar likaså… dessutom finns det säkert flera hundra andra intressen som anses vara normala.

Men när jag tittade på videon nedan undrar jag i mitt stilla sinne hur Carl-Henrik, 13 år, fick sin brinnande entusiasm… det är nästan lite läskigt. Lillgammal?! You bet, ett gäng.

Det är inte min avsikt att göra narr av Carl-Henrik, men så många frågor skuttar omkring i huvudet när jag tittar på videon.

7 svar till “Spårvagnar, what?”

 1. Didrik

  Märkte just att du kommenterar min blogg lite då och då, men har fortfarande inte listat ut hur man svarar.. men det är roligt att se att det är någon som bryr sig iallafall!

  Ja, böckerna är bra! Och trean känns lovande hittills iallafall 🙂

  Den der killen på filmen är ju cool! Fast jag förstår inte hur han kan tycka det är intressant.. känns som lite slöseri med tid 🙁

 2. Tim Uhlin

  Det där var det roligaste jag sätt på länge. Inte ofta man ser (snarare aldrig!) en person i den åldern som brinner så mycket för något (och dessutom pratar så förbaskat nördig).

  Slänger även iväg en länk till min nystartade blogg, om det nu faller i intresse för er på skolan att veta vart era elever hamnar efter MTU :p.

  http://timuhlin.tumblr.com/

 3. henke

  Haha, jag håller med! Sjukt kul!

  Självklart är din blogg av intresse, den kommer jag att följa. Sprider den även vidare på MTU.

  Ha det fint!

 4. henke

  Yes, jag försöker att kommentera era bloggar lite då och då. Jag tycker själv att det är kul att få feedback på det man skriver 🙂 Du får fortsätta att luska vidare i hur man svarar på kommentarer.

  Nice, hoppas boken fortsätter att vara bra.

  Haha, ja killen i filmen har snöat in ordentligt på spårvagnar. Mycket märkligt är det.

 5. elin

  favoritlåtarna med winnerbäck…det finns så många! Tycker om alla mer eller mindre 🙂

 6. Lars

  Samma kille?: http://www.youtube.com/watch?v=qSRo2C4KJ7s&feature=my_liked_videos&list=LLsHCbEV7vD2i9av2XEwVDGw

 7. henke

  Ja det tror jag!

Skriv kommentar

*