Henric Bremer - Startsidan

Gymnasiemässa och London

onsdag 17 november, 2010

Nu är det full rulle på jobbet och jag hinner inte riktigt med bloggandet. Det är tråkigt och jag ska försöka att bättra mig.

Hur som helst, förra lördagen (den 13 november) var det gymnasiemässa i Linköping och MTU var självklart representerade. Det var riktigt roligt, vi hade en schysst monter och den blev välbesökt. Förhoppningsvis var det många som insåg att vårt arbetssätt är spännande och nytänkande.

Förutom att prata med alla trevliga ungdomar och deras föräldrar hann jag och Arre även med att posera lite i den uppbyggda fotostudio vi hade i montern. Resultatet ser du nedan (man måste ju kunna bjuda på sig själv). Fotograf är Cornelia Ekberg, elev i årskurs 3 på MTU, som också driver Linköpings Ungdoms FotoFörening.

För övrigt åker jag till London med några kompisar i helgen. Det ska bli fantastiskt spännande att se staden, har länge velat åka dit. Det blir självklart att ”turista” en del, men vi ska även gå och se två fotbollsmatcher… jag hoppas även få uppleva mycket god mat och dryck.

2 svar till “Gymnasiemässa och London”

 1. M I R E L L E

  Gud vad jag gillar den där bilden på er två 🙂
  Kan ju inte låta bli att bli lite avundsjuk på dig för att du åker till London, men hoppas att du får en trevlig resa och du kanske har bilder att visa sen om du tar med dig kameran. Har länge drömt om att åka ditt och det ska jag någon dag 🙂
  Ha det gött där borta :D!

 2. henke

  Tackar! Jag gillar den också riktigt mycket 🙂

  Nej det ska bli så skoj att se London, har aldrig varit där så det känns extra roligt. Gillar att besöka huvudstäder, tycker att det är något speciellt. Jag ska försöka att ha det så bra som möjligt.

  Och kameran är självklart med, vi får ha en visning på skolan när jag kommer tillbaka 🙂

  Ha det fint!

Skriv kommentar

*