Henric Bremer - Startsidan

Nytt år, nya utmaningar

måndag 10 januari, 2011

2011.

Jag smakar på det och inser att det inte alls ligger illa på tungan. Det finns goda förutsättningar för detta år att bli någonting alldeles extra. En av de saker jag ser mest fram emot är den resa som Ingrid och jag planerar att göra till Gambia. Det skulle vara väldigt roligt att åka dit och se landet, men även bra träning för mig som är lite bekväm av mig och har lite svårt för äventyr.

Här på jobbet, MTU, har vi precis startat igång en ny termin och det är med tillförsikt jag ser på våren som ligger framför oss.

En annan fråga som fyller mina tankar för tillfället är om jag ska skaffa ett Facebook-konto eller ej. Jag, som är överdrivet principfast, har varit emot det så länge på grund av att jag inte sett någon nytta med det. Dock vore det oerhört smidigt att snabbt och enkelt kunna informera eleverna om ändringar, länktips, etc. Att hava FB eller inte hava FB, det är frågan…

Här har ni den Spotify-lista som gick på nyår. Vi var fem stycken som valde, därav blandningen… det finns vissa låtar där som jag kanske inte hade valt.

Hittade även en rolig kurs som skulle vara intressant att läsa. Jag hittade den på Medborgarskolans hemsida. Man träffas vid tre tillfällen och kursen kostar 795 kronor… som hittat?

Är det en storsatsning från Jan Björklund för att minska arbetslösheten i Sverige? Socialdemokraterna har ju tidigare fyllt Sveriges universitet med arbetslösa, detta kanske är Alliansens motsvarande lösning?

(Efter att ha forskat lite kring ovanstående kurs är det tydligen ett skämt från Medborgarskolans hemsida… ingick i en tävling som de hade… men jag är inte 100 på det. Tror fortfarande att Björklund har ett finger med i spelet.)

Gå även in på denna länk, larvigt men skojigt.

Då så, det var första blogginlägget för året. Jag hoppas (och tror) att bloggen under detta år kommer att uppdateras mer flitigt än tidigare.

4 svar till “Nytt år, nya utmaningar”

 1. rebecca

  Haha, läs detta inlägg som en av bloggarna på seniorbloggen skrev:
  http://www.seniorbloggen.se/seniorbloggen/facebook-eller-inte-det-ar-fragan/

  Jag säger: Gör´t!

  Janne Schaffer ringde mig idag förresten, ny skribent på bloggen. Väldigt kul tycker jag!

  Hoppas det är bra med er! Jag är sjuk, tur att jag har dina filmer att titta på..!

 2. henke

  Jag vet inte om jag ska skratta eller bli rädd när jag läser inlägget från Seniorbloggen… jag känner igen mig i det mesta som skrivs i inlägget, betyder det att jag är gammal och grå? Huva, nu är det jag som skaffar ett Facebook-konto i morgon. Det är nog dags att följa strömmen, även om jag inte riktigt gillar att göra det.

  Åh, Janne Schaffer, det är stort! Får nog gå in och läsa lite på Seniorbloggen.

  Med oss är det bra, nu ikväll har vi sågat ner vår gran och det blev en papperskasse fylld med barr.

  Krya på dig och hälsa till Kotten!

 3. Gretzky

  VVF, våga vägra Facebook.
  Kom igen Henke, stå på dig. Annars blir jag en gnutta besviken på dig…

  //Nr.99

 4. henke

  Sorry, jag föll för trycket… är besviken på mig själv.

Skriv kommentar

*